Wie & Wat

Wij zijn Ivette & Luc, een Belgisch koppel afkomstig van Turnhout en Maaseik en we hebben, zoals zoveel “collega’s”, beslist om het vaderland vaarwel te zeggen en naar de zon te trekken. In ons geval is dit Spanje en meer bepaald Andalusië. In 2004 zijn wij naar het Zuiden vertrokken, hebben een huis gekocht en omgebouwd tot een gezellige Bed & Breakfast. Bekijk gerust de website van onze B&B : dezelfde service en kwaliteit mogen jullie verwachten van onze rondreis.

Sinds 2010 organiseer ik de "Rondreis Andalusië", als aanvulling en alternatief op onze B&B-activiteit. Zelf zijn we reeds lang overtuigd van de pracht van Zuid-Spanje. Enerzijds heb je de betoverende kunststeden, maar ook de indrukwekkende landschappen zullen jullie zeker weten te bekoren. In de zomermaanden baten we onze B&B uit, zodat er in het tussenseizoen tijd is om een aantal keer de Andalusië-rondreis te organiseren. De rondreis per minibus (max.8 deelnemers) vindt plaats in de lente en herfst, perfect om de grote hitte te vermijden. Met veel enthousiasme ben ik de chauffeur en tegelijk begeleid ik jullie langs een aantal van de voornaamste bezienswaardigheden.

Waarom deze reis boeken, wat zijn de voordelen?

De reis wordt volledig georganiseerd: vluchten, vervoer, overnachtingen, Nederlandstalige gidsen, tickets... Je moet zelf niets meer doen!

Ideaal als je niet van een grote groepsreis houdt, maar helemaal op eigen houtje (fly & drive) vind je ook maar niets. Door de kleine groep ligt de nadruk op gezelligheid en is er zelfs plaats voor eigen inbreng of improvisatie. Even stoppen voor een lokaal marktje, een foto nemen aan een uitzichtpunt, lekker genieten van tapa's...

Enkel Nederlandstalige deelnemers met Nederlandstalige begeleiding.

Jullie logeren in zorgvuldig geselecteerde hotels, met een heerlijk ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen.

Geen tijdverlies door zoeken, geen overbeladen programma, hier en daar zelfs tijd voor shoppen, een natuurwandeling, een koffie-stop, e.d.!

Een zeer interessante prijs! Deze rondreis is een ideale gelegenheid om de charme en hoogtepunten van Andalusië te leren kennen. Jullie zien de absolute top-attracties, maar gaan ook genieten van kleurrijke patio's, prachtige landschappen...

Graag deel ik met jullie mijn plezier en enthousiasme voor Andalusië, Luc Hendrikx

Top